Type: Awareness material

Flood Resilience Alliance: Albania Country Briefing (Albanian)

Shqipëria është një vend që preket shpesh nga përmbytjet, reshjet e dendura dhe infrastruktura jo adekuate kanë rritur ashpërsinë e përmbytjeve gjatë 15 viteve të fundit kryesisht në zonën veri-perëndimore dhe jug-perëndimore ( konkretisht në zonën fushore të nën-Shkodrës, Lezhë dhe ultësirën perëndimore Fier, Vlorë, Lushnjë) si dhe rrëshqitjet e tokës që prekin fshatrat që …

Flood Resilience Alliance: Albania Country Briefing (Albanian) Read More »

Biological Hazards CDC material

Various guidance and background material developed by CDC (Centers for Disease Control and Prevention) linked to preparedness and response measures to biological hazards. [Bio Terrorism, Tularemia, Anthrax, Botulism, Plague, VHF, Brucellosis, Smallpox]